Αποθέωσε το ερωτικό σου κάρμα βάσει ζωδίου

Ακούς για το κάρμα σου συνέχεια και τελικά δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς. Να το κατηγορήσεις που δε βρίσκεις ένα άνθρωπο να επικοινωνήσεις και δεν κάθεσαι σε ησυχία ή να το καλοπιάσεις μπας και δεις άσπρη μέρα; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να καλοπιάσεις το κάρμα σου και να έχεις την ισορροπία που θέλεις στα αισθηματικά σου!

Τι είναι το κάρμα; Η λέξη κάρμα είναι σανσκτρτική και και σημαίνει "πράξη" ή "δράση" αλλά εμπεριέχει και την έννοια της "αντίδρασης". Η συνεχής δράση κατά τη διάρκεια της ζωής μας ή αλλιώς όσο ζούμε δημιουργούμε το κάρμα είναι το βασικό που πρέπει να θυμάσαι όταν σκέφτεσαι το κάρμα σου.
Κριός: Πολλές φορές νιώθεις την ανάγκη να επιβάλλεσαι και πιστεύεις ότι είσαι πολύ σπουδαία που οι γύρω σου δε μπορούν παρά να σε αγαπούν . Κάτι τέτοιο προκαλεί καυγάδες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην παίρνεις την αγάπη των γύρω σου για δεδομένη και να είσαι έτοιμη για συμβιβασμούς.
Ταύρος: προσπάθησε να περιορίσεις την τάση που έχεις να γαντζώνεσαι πάνω στους άλλους και να κρατήσεις την οικογένεια σου ενωμένη με κάθε τρόπο. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αφήσεις στους άλλους την ελευθερία να παίρνουν και εκείνοι πρωτοβουλίες και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.
Δίδυμοι: δεν ανέχεσαι τα δεσμά αλλά συχνά στη ζωή σου πέφτεις. επάνω σε ανθρώπους που σε καταπιέζουν με την αγάπη τους και σου στερούν το πιο πολύτιμο για εσένα αγαθό: την ελευθερία σου. Θυελλώδεις καυγάδες , χωρισμοί και επανασυνδέσεις μπορούν να αποφευχθούν αν φροντίσεις να διεκδικήσεις το χώρο που δικαιούσαι και βάλεις τα όρια σου στη σχέση από την αρχή.
Λέων: όσο χαρισματικό άτομο και να είσαι πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις για τους άλλους. Η πίεση και οι τσακωμοί μόνο και μόνο για να έχεις τον τελευταίο λόγο θα δεις και μόνη σου ότι δεν οδηγεί πουθενά. Άκουσε με περισσότερη προσοχή τον σύντροφο σου και δείξε ανοχή στους ρυθμούς του!
Παρθένος: Κάποιες φορές τα θέλεις όλα δικά σου και πολλές φορές θεωρείς ότι μόνο εσύ έχεις δίκιο , ενώ για να καλοπιάσεις το κάρμα σου δεν έχεις παρά να αρχίσεις να σέβεσαι και τις απόψεις του συντρόφου σου ακόμη και να διαφωνείς και θα δεις τα ευεργετικά οφέλη να έρχονται πίσω σε εσένα.
Ζυγός: διαρκώς αναζητάς την ισορροπία και προτιμάς να υποχωρείς από το να μπλέκεσαι σε καυγάδες. Καλό θα ήταν να μην «καταπίνεις» τα περισσότερα γιατί έτσι ατροφεί ο ρόλος σου μέσα στη σχέση/ Καλό θα ήταν να μάθεις να επιβάλλεσαι και να καταλάβεις ότι οι ρόλοι και των δύο μέσα σε μια σχέση πρέπει να είναι ισότιμοι για να πηγαίνουν όλα καλά!
Σκορπιός: σου είναι δύσκολο να νιώσεις την απόλυτη , βαθιά αγάπη απέναντι στο σύντροφο σου ίσως γιατί έχεις και την τάση να είσαι λίγο πιο κλειστή σαν άνθρωπος. Απελευθερώσου από τα άγχη και τις φοβίες σου και θα δεις ότι αν αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες και τους φόβους σου το καλό κάρμα σου θα στήσει χορό!
Τοξότης: σιχαίνεσαι το ψέμα και την αδικία και αυτό πολλές φορές σε κάνει εριστική και απόλυτη στη σχέση σου. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο αδιάλλακτη και αν θες αν δώσεις στο κάρμα σου θετική ώθηση μάθε να συγχωρείς τα λάθη αφού κανείς σε αυτή τη ζωή δεν είναι τέλειος!
Αιγόκερως: τα δάκρυα ή τα παρακάλια ου συντρόφου σου μπορεί να σου τη δίνουν στα νεύρα αφού τα βλέπεις όλα αυτά σαν μια μορφή συναισθηματικού εκβιασμού αλλά καλά θα κάνεις να ξεχωρίζεις τα δάκρυα κάποιου που νιώθει πραγματικά πληγωμένος από τα ψεύτικα δάκρυα.
Υδροχόος: έχεις μεγάλες και πρωτοποριακές ιδέες και πολλές φορές μέσα σε μια ερωτική σχέση έχεις ένα αίσθημα ότι πνίγεσαι και ψάχνεις συνέχεια την έξοδο κινδύνου. Καταπολέμησε το φόβο που σου προκαλούν οι στενές προσωπικές σχέσεις και κατάλαβε ότι η αγάπη χρειάζεται θυσίες!
Ιχθείς: πολύ συχνά νιώθεις ότι δεν ανήκεις πουθενά ακόμη και μέσα στην ίδια σου την οικογένεια ενώ το ίδιο περίπου συμβαίνει και μέσα στην ερωτική σου σχέση στην οποία μπορεί να νιώσεις ότι είστε δύο ξένοι σε μια σχέση. Αποδέξου ότι εσύ και ο σύντροφος σου είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι που αγαπιούνται χωρίς να συμφωνούν σε όλα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...