Professional tips για τα μαλλιά σας

Εν μέσω παγκόσμιας κρίσης και με την ρουτίνα να έχει μπει στη ζωή μας, θα φροντίσουνε να βρούμε μαζί διάφορους τρόπους για να κάνουμε εύκολα, τη ζωή μας πιο όμορφη
.
Παρέα από εδώ και στο εξής θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της ομορφιάς. Έναν κόσμο που, λόγω του ανύπαρκτου χρόνου, έχετε αρχίσει - άθελα σας -  να παραμελείτε. Γι’ αυτό, με  έξυπνα “tips ομορφιάς”,  θα στρέψουμε  το χρόνο προς όφελος της ομορφιάς σας.
Πάμε λοιπόν, αφιερώνοντας αυτό το νέο ξεκίνημα στην “ημέρα των  ερωτευμένων” κι ας  την κάνουμε ορόσημο για μια καινούρια αρχή.
Θα σας δώσω  για αρχή λίγες συμβουλές, για το πώς θα μετατρέψουμε τα θαμπά και αφυδατωμένα μαλλιά, σε λαμπερά και υγιή.
Κατά τη διάρκεια  του  μπάνιου σας, πάρτε μια καυτή πετσέτα κι αφού  εφαρμόσετε μια ενυδατική μάσκα στα μαλλιά σας, τυλίξτε την γύρω απ’ το κεφάλι σας. Προσοχή  η μάσκα να μην μπει στις ρίζες, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λαδώσει το μαλλί σας. Αφήστε την 5 λεπτά και  ξεβγάλτε την καλά. Μ’ αυτόν τον  τρόπο  οι  υδρατμοί  θα ανοίξουν τα λέπια της  τρίχας, θα εισχωρήσουν τα συστατικά της μάσκας και μετά  η διαφορά θερμοκρασίας θα τα κλείσει, φυλακίζοντας μέσα της όλα τα ευεργετικά συστατικά της μάσκας.
Έπειτα  θα  συνεχίσουμε με το πώς  θα μετατρέψετε ένα  χτένισμα της τελευταίας  στιγμής σε "καλοχτενισμένο”, σαν να’ χετε βγει από το κομμωτήριο.
 Έχετε  σγουρά μαλλιά  και  θέλετε καλοσχηματισμένες  μπούκλες και αντί γι’ αυτό φριζάρουν; Μάθετε λοιπόν, πως όσο βάζετε τα χέρια σας και “πειράζετε” τις μπούκλες, οι σχηματισμένες τούφες   ανοίγουν  και συνεπώς  φριζάρουν. Αντί γι’ αυτό, βάλετε - όσο είναι νωπά - ομοιόμορφα αφρό, γυρίστε ανάποδα σαν να κοιτάτε το πάτωμα, βάλτε το πιστολάκι μαλλιών στη χαμηλή σκάλα αέρα και προχωρήστε στο στέγνωμα, χωρίς να χαλάτε τις μπούκλες με τα χέρια σας. Αν έχετε φυσούνα προτιμήστε την. 
Ας πάμε τώρα και στα ίσια μαλλιά. Το μειονέκτημά τους είναι πως τις περισσότερες φορές φαίνονται οι ταλαιπωρημένες τους άκρες.  Ιδού ένα “tip”, για να τις καμουφλάρουμε. Αφού έχετε τελειώσει με το στέγνωμα, βάλτε λίγη λάκ από κοντά στα χέρια σας, ώστε να είναι υγρά και με γρήγορες κινήσεις εφαρμόστε την στις άκρες σας. Έτσι θα τονιστούν οι άκρες σας καλύτερα και το “μυστικό” θα μείνει… μεταξύ μας!
Αυτό ήταν μια μικρή γεύση, για το τι θα επακολουθήσει. Παρέα θα μάθουμε και θα συζητήσουμε θέματα ομορφιάς, όπως τις παρενέργειες που μπορούν να προκύψουν από λάθος καλλυντικές μάσκες, πώς δημιουργείται η ψαλίδα, μυστικά για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών σας και άλλα πολλά. Φυσικά  καλοδεχούμενες είναι όλες οι ερωτήσεις και με χαρά θα θέσουμε όλα τα θέματα επί “e-τάπητος”!
Ας  αισθανθούμε πρώτα  ωραία με τον εαυτό μας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να κάνουμε αυτόν τον κόσμο ομορφότερο και εις το επανειδείν…!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...