"Εκεί που καίγομαι": όσα θες μα δεν ζητάς

Υπάρχουν πράγματα τα οποία καίγεσαι να δοκιμάσεις στο σεξ, κι όμως κουράγιο δεν βρήκες να τα ζητήσεις από τους εκάστοτε παρτενέρ σου. Υπάρχουν κινήσεις σεξουαλικές που ο καλός σου στις προσφέρει μια φορά στο τόσο κι δεν τολμάς να του πεις πως θέλεις λίγο παραπάνω. Οι περιστροφές έφτασαν στο τέλος τους! Μάθε πώς θα ζητάς αυτά για τα οποία καίγεσαι να σου κάνουν στο σεξ, ΤΩΡΑ!



Α. Θέλεις περισσότερο στοματικό: μπορεί εσύ να πρέπει να πέφτεις εκεί στα χαμηλά διαμερίσματα του καλού αλλά εκείνον ούτε τον αφήνεις να πέσει στα δικά σου ιδιαίτερα αλλά ούτε και το πολυπροσπαθεί! Για κάποιο περίεργο λόγο στην σεξοκουλτούρα μας έχει επικρατήσει ως απαραίτητο σε μια σχέση το στοματικό σεξ από την γυναίκα στον άντρα, ενώ το αντίθετο συμβαίνει μόνο εφόσον και όταν εκείνος δεηθεί. Άσε που κι εμείς οι ίδιες τα κομπλάρουμε τ' αρσενικά με διάφορους φόβους μας για τη μικρή περιοχή: "μήπως έχω τριχοφυΐα, μήπως μυρίζω άσχημα, μήπως δεν είναι ωραίο το πολύτιμό μου".

Πώς θα το ζητήσεις: για να ξεκινήσεις να αισθάνεσαι οικειότητα με τα φιλιά και χάδια του καλού σου εκεί χαμηλά, πρέπει πρώτη εσύ ν' αγαπήσεις τη μικρή σου περιοχή. Ξεκίνα παίρνοντας στα χέρια ένα καθρεφτάκι για να εξερευνήσεις οπτικά την περιοχή. Κατόπιν με τη βοήθεια των δαχτύλων σου βρες τα σημεία κλειδιά για σένα.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς με τον αγαπημένο σου και αφού έχεις κάνει την δική σου πρακτική εξάσκηση, ζήτα του να σου κάνει ένα απαλό μασάζ στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Κατόπιν ζήτα να κατέβει χαμηλά για να νιώσεις τα φιλιά του. Δεν χρειάζεται να προσποιείσαι πως περνάς καλά εφόσον εκείνος δεν τα καταφέρνει με την ίδια δεξιοτεχνία. Εσύ πρέπει να τον οδηγήσεις στα σημεία που θέλεις να νιώσεις τη γλώσσα σου και να μην περιμένεις να βρεις μόνος το δρόμο!

Β. Θες και τα χαστουκάκια σου: υπάρχουν εκείνες οι φορές στο σεξ που θα ήθελες από τον καλό σου να πάρει όλο τον έλεγχο της επαφής επάνω του. Επιθυμείς δηλαδή από εκείνον να γίνει λίγο πιο αρσενικό και να σου δώσει και μερικές ξυλιές στους γλουτούς, όχι βέβαια δυνατές ίσα ίσα για ν' ανοίξει η όρεξή σου και όχι να μπλαβίσεις. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές, είτε από φόβο μήπως πονέσεις ή κάνεις κάτι που δεν θέλεις, είτε από μια άρνηση ν' αφήσεις λιγάκι τον έλεγχο στη ζωή, τη σχέση και το σεξ, δεν απολαμβάνεις τίποτα!

Πώς θα το ζητήσεις: ξεκίνα να του δείχνεις τις προθέσεις υποταγής που έχεις μηνυματικά. Στείλε ένα ωραίο sms όπου θα του εξηγείς ότι πολύ σου αρέσουν οι αγριάδες και ψοφάς για μερικά χαστουκάκια στους γλουτούς το βράδυ που θα επιστρέψει από τη δουλειά. Τα όρια θα τα θέσεις εσύ, γιατί άλλο ένα χαστουκάκι άλλο το κανονικό ράπισμα!

Γ. Θέλεις να έχεις τον έλεγχο: εσύ θέλεις να γίνεις γυναίκα αμαζόνα στο κρεβάτι αλλά αυτός σε θέλει διαρκώς πεσμένη στα τέσσερα. Έτσι κάθε φορά που πας να πάρεις την πρωτοβουλία να τον υποτάξεις, εκείνος δεν σου δίνει τα ηνία και καταλήγεις πάλι στο κλασικό ιεραποστολικό. Την αλήθεια να την πούμε! Δύσκολα θα βρεις αρσενικό που να μην του αρέσει να τον υποτάσσει μια στο τόσο το κορίτσι του. Ίσα ίσα, που τ' αγόρια, μόλις βρουν την γυναίκα αφέντρα, την κάνουν θεά τους!

Πώς θα το ζητήσεις: αν ντρέπεσαι λιγάκι, δέσε τα μάτια του με ένα ωραίο μαντήλι. Αν πάλι εκείνος δεν σου δίνει την κυριαρχία, δέσε και τα χεράκια του στην άκρη του κρεβατιού και πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου ή ακόμα καλύτερα στα χείλη σου.

Δ. Θες περισσότερα προκαταρκτικά: είναι αλήθεια πως οι άντρες είναι όντα ανυπόμονα και συχνά (ειδικά στο σεξ) θέλουν να περνούν κατευθείαν στο ψητό. Έλα όμως που εμείς τα κορίτσια λειτουργούμε με άλλους πιο βραδείς ρυθμούς και για να πάρουμε φωτιά, θέλουμε και τον προκαταρκτικό χρόνο μας! Και κανένα αρσενικό φαίνεται να μην διαθέτει το χρόνο αυτό!

Πώς θα το ζητήσεις: δεν θα το ζητήσεις γιατί σιγά μην το πάρεις τελικά! Θα το δείξεις! Πώς ακριβώς το θέλεις, κάνοντας μια επίδειξη για τα μάτια του μόνο, σχετικά με το πώς αυτοϊκανοποιείσαι όταν διαθέτεις χρόνο, εκείνος λείπει και είσαι μόνη σου μες το σαλόνι σου!

Ε.Θέλεις και μια αγκαλιά μετά το σεξ: οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως δεν φταίνε τα αγόρια για την τάση να πέφτουν ξεροί για ύπνο λίγα λεπτά μετά την ςερωτική συνεύρεση. Μάλλον άντρες επιστήμονες θα ήταν κι αυτοί. Ωστόσο εσύ μπορείς με λόγια και πράξεις να του δείξεις πως μετά το καυτό και απολαυστικό σεξ, θέλεις την αγκαλιά του!

Πώς θα το ζητήσεις: καθιέρωσε να τον παίρνεις εσύ αγκαλιά μετά το σεξ και αφού η συνήθεια αρχίσει να παγιώνεται (ακόμα κι αν τον παίρνει ο ύπνος στα πρώτα 5 λεπτά) κάνε την κίνησή σου, και κούρνιασε εσύ στην αγκαλιά του! Που θα πάει, θα το συνηθίσει!




http://olagiatingunaika.blogspot.com
ashtray.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...